Wat kan u doen?

Hulp kunnen we altijd gebruiken! In de eerste plaats in gebed, maar ook praktischer kan u helpen. Vrijwilligers hebben we altijd nodig en financiële steun om onze werking draaiende te houden ook. Kijk hieronder waar u bij zou kunnen helpen!

Gebed is onmisbaar bij ons werk

We nodigen u uit voor onze werking, ons doelpubliek en onze medewerkers te bidden en dit alles te dragen in gebed. Binnenkort kan u zich hier ook aanmelden voor een gebedsmailing.

Gebedsmail ontvangen

Financiële steun voor onze werkingen

Om onze werking draaiende te houden is er natuurlijk ook geld nodig. Misschien wilt u overwegen om ons te steunen, zodat wij activiteiten kunnen blijven aanbieden, evenals maaltijden, Bijbels, etc?

België IBAN BE: BE573630 8840 5335 t.n.v. Bijbelhuis Antwerpen VZW, BIC: BBRUBEBB

Nederland Voor periodieke giften kunt u mailen naar secretariaat@bijbelhuis.be of u kunt dit zelf regelen met een schenkingsformulier op www.belastingdienst.nl.

IBAN NL: NL96INGB 0000 0898 60 t.n.v. Stichting Bijbelhuis Antwerpen

Lees hier meer over onze ANBI-status

Geven (BE)Geven (NL)

Helpende handen

Bent u geïnteresseerd in ons werk en hebt u zin om zelf de handen uit de mouwen te steken? Neem dan zeker eens contact met ons op! We hebben altijd nood aan extra vrijwilligers binnen de verschillende werkingen. Kijk ook zeker eens bij onze vacatures!

Onder de aandacht

Wilt u op de hoogte blijven van wat er gebeurt in het Bijbelhuis? Dan kan u zich hieronder inschrijven voor onze nieuwsbrief! Neem gerust ook eens contact met ons op voor een bezoek.

Nieuwsbrief digitaalNieuwsbrief papierDownload nieuwsbrief