Nieuws

Wij hebben Payconiq!

By 26 februari 2024 No Comments

Goed nieuws! Sinds kort heeft Bijbelhuis ook zijn eigen Payconiq QR-code. Tegenwoordig kom je deze bijna overal tegen, dus mocht hij ook niet ontbreken bij ons! De meeste mensen in België zijn er ondertussen bekend mee.

Hoe willen we deze juist inzetten? Misschien weet je het of niet, maar Bijbelhuis werkt voornamelijk op basis van donaties. Om het donatie process te vergemakkelijken, kan iedereen in België dus vanaf nu ook doneren via Payconiq! Ook willen we hier gebruik van maken voor andere doeleinden maar die zien jullie nog wel verschijnen 🙂

Hoe werkt het?

 

Nu is het aan jullie, ga je gang, test hem uit en deel zeker ook met je naasten die misschien graag willen meebouwen aan het verhaal van het Bijbelhuis!

QR Payconiq Bijbelhuis

Leave a Reply